Rólunk

A DDSWEB – DunaNet Design Studio már több mint 10 éve tevékenykedik a webes alkalmazások és tartalomszolgáltatás területén. Cégünk teljes körű internetes megoldásokat kínál ügyfelei számára. Nálunk fontos szerepet játszik az egyéni stratégia kialakítása, így partnereink igényeinek megfelelően kivitelezzük az egyszerű, néhány oldalas honlapot a komplex, CMS- és e-business igényeket támogató megoldásokig.

Küldetésünk, hogy Megrendelőink igényét szaktudásunk, több éves tapasztalatunk és elhivatottságunk segítségével az adott feladat megvalósításakor a leginkább megfelelő megoldást választva elégítsük ki, mindig szem előtt tartva a megrendelői igényekhez maximálisan alkalmazkodó minőségi szempontokat.

Célunk, hogy munkánk sikeressége mindkét fél számára gyümölcsöző, hosszú távú partnerkapcsolatot szolgáljon: a nemzetközi trendek ismeretében elhivatottan hiszünk a webes alkalmazások magyarországi elterjedésében, a megfelelően menedzselt online marketing hatékonyságában és eredményességében.

A DDS fiatal, képzett, a korszerű technológiák és elismert webes alkalmazások terén egyaránt jártas gárdája számára az ügyfelek elégedettsége a legfőbb bizonyíték arra, hogy hatékony alkalmazásokat csak a hazai sajátosságok figyelembe vételével lehet fejleszteni, megvalósítani.

Vállalkozásunk a webes alkalmazások terén állandó partnere a város népszerű internetes honlapját fenntartó Dunaújváros Online Kft.-nek, ezzel évek óta tevékeny szerepet vállal a város internetes közössége számára meghatározó webújság és információs portál – http://www.dunaujvaros.com/ -, továbbá népszerű mellékletei működtetésében, menedzselésében és fejlesztésében.

Elismeréseink

A Dunaújváros Online a Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) eFestival 2010 című webversenyén Turisztika/Település kategóriában 1. helyezést ért el.

2009 | A Művelődési központok kategóriában 1. helyezést ért el a József Attila Könyvtár honlapja.

2008 | A Magyar Internet Média és Web Díj szakmai zsűrije alapján az Éjszaki átszálló honlapja a Művészet kategóriában 1. helyezést, az Oktatás kategóriában a Vasvári Pál Általános Iskola színvonalas honlapja a 3. helyezést kapta meg.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


5 + = tizenegy

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A bloghelyet a Dunaújváros Online Kft. üzemelteti.
honlapkészítés: DDSWEB