Hírlevél 2011/1

Cégünk már régóta nem jelentkezett friss hírekkel, ezért most újra elindítjuk hírlevelünket, hogy informáljuk Önt újdonságainkról, híreinkről és legutóbbi munkáinkról.

 

 

Újdonság

Thumbnail szerkesztő funkció

A DDS Admin – honlap tartalommenedzselő rendszer – legújabb eszköze, amit a hírek, aktív oldalak képeinek szerkesztéséhez ajánlunk kreatív eszközként. Képek beillesztése során felmerül az igény, hogy thumbnailt (bélyegképet) is használni szeretnénk, de a meglévő kép nem teljesen alkalmas erre, ezért alakítani kell rajta. Általában a képszerkesztést saját gépünkön kellene elvégezni, de a thumbnal készítő modullal ez online is megtehető. Kiemelhetünk egy érdekesebb részt, vagy levághatjuk a felesleges képrészeket a megfelelő arány megtartásával. Az elkészített thumbnailek pedig biztosan feldobják a tartalmat, amely mellé beillesztjük. Szeretne többet tudni a DDS Adminról? Részletek >

Legújabb munkáink

Tervezzen saját szőnyeget az interneten

Tervezzünk szőnyeget saját mintával! Interneten megtervezhetjük szőnyegünket, tehetünk rá virágot, céges logót, bármilyen formát, tetszőleges betűtípussal, melynek csak a saját képzeletünk szabhat határt. A DDS által készített online szőnyegtervező rendszert ügyfelünk honlapjába integráltan kínálja érdeklődőinek. A rendszer sablonokkal és online feltöltött saját képekkel is dolgozik. A képek nagyíthatóak, kicsinyíthetőek, forgathatóak, szín, betűkészlet választható az egyedi szőnyeg tervezésekor. Íme néhány variáció, amit készíthetünk! Tekintse meg az elkészült szőnyegtervezőt!

Vevőkezelő rendszer – a hatékony kommunikációhoz

A DUTRADE ZRt. működteti a DUTRADE CENTER hálózatot, ahol kiemelkedően fontos a gyors és pontos kommunikáció. Az új vevőkezelő segítségével a partnerek közötti kapcsolatok és azok közötti áruforgalom könnyebb átláthatóságát teszi lehetővé. Segíti az ügyfelekkel való kommunikációt, egyes stratégia döntések előkészítését. Kizárólag belső (offline) használatra készült. A program strukturált adathalmazból generál egy komplett böngészhető weboldalt, a többszintű listák szűrhetőek, a statisztikai adatokat saját fejlesztésű grafikonkészítő motor jeleníti meg.

Amennyiben igénybe kívánja venni szolgáltatásaink valamelyikét vagy árajánlatot szeretne kérni, kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal időpont egyeztetés, bővebb felvilágosítás céljából, vagy használja online ajánlatkérő űrlapunkat.

A bloghelyet a Dunaújváros Online Kft. üzemelteti.
honlapkészítés: DDSWEB